• Sezamų aliejus EKO Biocos academy
  • Sezamų aliejus EKO Biocos academy
  • Sezamų aliejus EKO Biocos academy
-25%

Prekės kodas: AT020

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Gamintojas: Biocos academy

Prekei taikoma akcija ir jūs sutaupote - €1.17

Sesamum indictum

Ekologiškas, Soil association sertifikuotas

Kilmės šalis: Prancūzija

Sezamas - vienas iš seniausių augalų, specialiai auginamų dėl jų sėklų, minimas Indijos Vedose, kaip gydomasis aliejus.


Pristatymo terminas 2-5 d.d.

€3.50 €4.67

Sezamo aliejus nuo seno naudojamas grožio ir sveikatos srityse dėl antibakterinių, antivirusinių, anti-uždegiminių, skausmą malšinančių savybių. In vitro moksliniais tyrimais nustatyta, kad nerafinuotas sezamų aliejus slopino piktybinės melanomos augimą. Tyrimo nr. PROSTAGLANDIN LEUKATRINES and ESSENTIAL FATTY ACIDS 46: 145-150, 1992 Kitas in vitro tyrimas nustatė, kad sezamų aliejus stabdo gaubtinės žarnos vėžio lastelių dauginimąsi, tyrimo Nr. ANTI CANCER RESEARCH 11: 209-216, 1992

Sezamo sėklų aliejus yra potensialus antioksidantas, nes turi daug vitamino E, B komplekso vitaminų ir mineralų - kalcio, magnio ir fosforo.

Sezamų sėklų aliejus naudojamas priemonėse, apsaugančiose nuo saulės spindulių, kadangi jame natūraliai yra apie 2-3 SPF.

Sezamų aliejus naudojamas kaip bazinis aliejus aromaterapiniams masažams, šalinantis iš organizmo toksinus.

Naudojimas: Sezamų aliejus naudojamas grynas arba mišiniuose su itin vertingais odai aliejais (avokadų, tamanų (puiklapio), nakvišų ir t.t.), siekiant subalansuoti optimalų vitaminų ir naudingų medžiagų mišinį odai.

 
Kosmetika
Odos tipas Sausai odai;Jautriai odai;Visų tipų odai;Brandžiai odai
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink