• MONOI -AOC Vanilės aromato kokoso aliejus Biocos academy
  • MONOI -AOC Vanilės aromato kokoso aliejus Biocos academy
  • MONOI -AOC Vanilės aromato kokoso aliejus Biocos academy
-25%

Prekės kodas: FR011-60

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Gamintojas: Biocos academy

Prekei taikoma akcija ir jūs sutaupote - €2.80

AOC (originalios kilmės sertifikatas).

Šis autentiškas Taičio MONOI yra prabangaus vanilės aromato. Monoi - tai natūralus vanilės maceratas natūraliame kokoso aliejuje.

Kilmės šalis: Taitis.

MONOI - polinezijos moterų grožio paslaptis. „Monoi“ senovės maorių kalba reiškė „kvepiantis aliejus“. Iš tiesų, šis aliejus yra prabangaus vanilės aromato.

Pristatymo terminas 2-5 d.d.

€8.40 €11.20

Jau 18 amžiuje keliautojas Džeimsas Kukas, aplankęs Polinezijos salas, pažino monoi aliejų, kurį čiabuviai plačiai naudojo gydymui, gimties ir mirties ritualams, o dar plačiau - odos ir plaukų priežiūrai.

Monoi ypač tinkamas naudoti sausai ir išsausėjusiai odai drėkinti. Tepkite monoi aliejumi visą kūną po kiekvieno prausimosi, plaukiojimo baseine ar saulės vonių, nes jis atstato odos balansą, natūraliai drėkina, oda taps švelni ir minkšta.

Monoi rekomenduojama naudoti ir nėštumo metu, siekiant drėkinti odą ir išvengti strijų atsiradimo. Reguliariai bent kartą per dieną monoi reikėtų įmasažuoti į odą.

Tradiciškai monoi nuo seno buvo naudojamas ir kūdikių odelės priežiūrai. Vos tik gimusius kūdikius ištepdavo monoi nuo galvos iki kojų ir vėliau tokį ritualą kartojo nuolat, mat monoi natūraliai drėkina kūdikių odelę, apsaugo nuo nudegimo saulėje, taip pat nuo vabzdžių įgėlimo ir kito neigiamo aplinkos poveikio.

Polinezietės nuo seno garsėja savo juodais ilgais sveikais plaukais. Viena šio grožio paslapčių - Monoi, kuris suminkština plaukus, juos drėkina, suteikia plaukams natūralaus žvilgesio, apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Dėl monoi kondicionuojančių savybių, šis aliejus naudojamas ir kaip plaukų kaukė. Naudojant Monoi, plaukai tampa lengvai šukuojami, minkšti ir žvilgantys.

Dėmesio! Dėl sudėtyje natūraliai esančio augalinio vaško, monoi aliejus mūsų klimato sąlygomis yra kietos koncistencijos ir skystėja 22 laipsnių temperatūroje. Laikydami monoi šiltai, turėsite skystą, o vėsiai - kietą aliejų.

 

 
Kosmetika
Odos tipas Sausai odai;Jautriai odai;Mišriai odai;Brandžiai odai;Riebiai odai;Visų tipų odai
Plaukų tipas Sausiems plaukams;Pažeistiems plaukams;Silpniems plaukams
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink