Prekių paieška - Aliejaiserumai

Cocos nucifera

Pirmojo šalto spaudimo iš šviežių kokosų. Nerafinuotas. Ekologiškas - Soil association sertifikuotas

Kilmės šalis: Šri Lanka


Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €5.50 €7.33

Vitellaria paradoxa

Nerafinuotas, šalto spaudimo, ekologiškas Soil association sertifikuotas

Kilmės šalis: Gana

Šis aukščiausios kokybės sviestmedžio (taukmedžio) aliejus iš Ganos gaunamas rankomis atrenkant, rūšiuojant ir kruopščiai apdorojant sviestmedžio riešutus. Mūsų sviestmedžių aliejus yra malonios kreminės konsistencijos, todėl itin mėgiamas klientų ir naudojamas grynas vietoj kremo.


Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €6.50 €7.99

Aktyvūs ingredientai:

  • Ricinų, avokadų ir makadamijų aliejai mažina plaukų slinkimą, suteikia jiems žvilgesio ir purumo.
  • Sudėtyje esantis vitaminas E bei rozmarinų ir kiti eteriniai puoselėja plaukus, stiprina plauko folikulą, suteikia žvilgesio, atkuria plauko struktūrą.

 

Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €5.50 €7.33

AOC (originalios kilmės sertifikatas).

Kilmės šalis: Taitis.

MONOI - polinezijos moterų grožio paslaptis. „Monoi“ senovės maorių kalba reiškė „kvepiantis aliejus“. Iš tiesų, šis aliejus yra švelnaus gėliško gardenijų kvapo.

Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €8.40 €11.20

AOC (originalios kilmės sertifikatas).

Šis autentiškas Taičio MONOI yra prabangaus vanilės aromato. Monoi - tai natūralus vanilės maceratas natūraliame kokoso aliejuje.

Kilmės šalis: Taitis.

MONOI - polinezijos moterų grožio paslaptis. „Monoi“ senovės maorių kalba reiškė „kvepiantis aliejus“. Iš tiesų, šis aliejus yra prabangaus vanilės aromato.

Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €8.40 €11.20

Ricinus communis

Šalto spaudimo, nerafinuotas

Kilmės šalis: Prancūzija

Šalto spaudimo, nerafinuotas ricinų aliejus spaudžiamas iš ricinmedžio sėklų. Grynas ricinų aliejus yra tirštas.

Šis aliejus plačiai naudojamas nuo seno dėl antibakterinių ir priešuždegiminių savybių. Ricinų aliejus puikiai valo ir gausiai drėkina odą bei plaukus. Jame gausu riebiųjų rūgščių - ricinolio, omega-9, omega-6 rūgščių, - dėl kurių aliejus veiksmingas.

Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €2.90 €3.87

Argano aliejus - dar vadinamas skystuoju Maroko auksu. Nerafinuotas, spaudžiamas šaltuoju būdu iš argano medžio vaisių kauliukų branduolių, kurie auga tik vienoje pasaulio vietoje - Maroke. Marokiečiai jau seniai įvertino unikalias šio aliejaus savybes – juo puoselėja savo odą, plaukus bei nagus, taip pat plačiai naudoja maisto gamyboje. Argano aliejuje gausu polinesočiųjų riebiųjų rūgščių (apie 80%), antioksidantų bei vitamino E, todėl yra nepakeičiamas stabdant odos senėjimą.

Pristatymo terminas 2-5 d.d.

Nuo €7.20 €9.60

Prunus amygdalis

Nerafinuotas, šalto spaudimo

Kilmės šalis: Turkija

Migdolų aliejus yra šviesiai geltonos spalvos, spaudžiamas iš migdolų riešutų branduolių. Migdolų aliejus - tai vitamino E šaltinis, be to, jame yra naudingų mineralų, tokių kaip magnis ir kalcis. Migdolų aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priežiūros priemonėse. Šis aliejus pasižymi ypatingomis odos minkštinimo bei drėkinimo savybėmis, tinka visų tipų odai, padeda nuraminti sudirgintą odą, malšina uždegimus, niežėjimą. Migdolų aliejus ypač rekomenduojamas išsausėjusiai ar sudirgusiai odai.

Pristatymo terminas 2-5 d.d

Nuo €4.50 €6.00
Rašyk
Skambink